Adopteer

Heb je zelf geen ruimte of tijd om alpaca’s te houden, maar zou je het dolgraag willen?
Adopteer dan één van onze alpaca’s.

Je draagt met de adoptie bij aan de voerkosten, huisvesting en dierenartskosten van jouw alpaca. En daarmee draag je dus direct bij aan hun welzijn.

De kosten voor de adoptie van één alpaca zijn €250,00 inclusief BTW per jaar. Na een jaar krijg je van ons een mail of je de adoptie wil verlengen. Je adoptie wordt dus niet automatisch verlengd.

Wat krijg je terug van jouw alpaca?

  • 2 wandelingen met jouw alpaca en zijn vriendje
  • Maandelijks bezoek op de weide na afspraak
  • Maandelijks een bericht met foto’s, info over bijzondere momenten,…
  • Gadget
  • €10 korting/wandeling wanneer je na de 2 wandelingen die inclusief zijn nog meer op stap wilt gaan
  • Een bekendmaking met foto van het meter/peterschap op onze instagram of Facebook

“Waar moet ik beginnen? Wat een eer om meter te mogen zijn van zo’n fantastisch dier! ( Vooral Oscar is zo fantastisch 😉)Ik zou de keuze zeker opnieuw maken en ik twijfel ook helemaal niet om opnieuw het meterschap verder te zetten!
Twijfel niet en adopteer een alpaca!”

“Wat ben ik blij peter te mogen zijn van die lieve Ballou! Ik geniet van de rustgevende wandelingen en kijk elke maand uit naar onze ontmoeting. Dan mag ik Ballou lekkers geven en kan ik hem aaien, als hij daar zin in heeft natuurlijk.”

“Paco had direct mijn hart gestolen, toen ik aankwam stond hij met zijn bruine vacht  en zijn witte kop al naar mij te kijken. Onze eerste wandeling begon een beetje stroef maar na een paar meter huppelde we door de bossen dat we veel zon wandelingen mogen maken in 2022.”